Hauskaa tyyliä vauvoille (ja vähän äidillekin)

Mitä tekee äiti, joka ei löydä kaupoista vauvalleen kivoja tuotteita? Tietysti suunnittelee ne itse! Näin päätti ruotsalainen Linda Sätterström, ja siitä sai alkunsa huippusuosittu Elodie Details.

Kun Tukholmassa asuva Linda Sätterström ei löytänyt kaupoista vauvalleen mieleisiään tuotteita, hän päätti suunnitella niitä itse. –En varsinaisesti aikoinaan ajatellut suunnittelijan uraa, mutta design on kyllä aina ollut lähellä sydäntäni. En pidä rumista asioista. Tiivistetysti voisi sanoa, että mielestäni kaikesta voi tehdä kaunista. Tämä ajatus on Elodie Details -tuotteidenkin takana, Linda kertoo. Elodie Details perustettiin vuonna 2005, kun Lindan esikoistytär Elodie oli vauva. – Tyttäreni oli alusta asti niin vahva ja omanlaisensa persoona, etteivät mitkään kaupoissa olleet tuotteet tehneet oikeutta hänen tyylilleen. Niinpä yhdistin rakkauteni kauniisiin asioihin ja luovuuteni, ja tuloksena syntyivät tuotteemme.

Ideat löytyvät arjesta

Nykyään Elodie Details on menestynyt yritys, jonka tuotteita myydään 35 maassa. Linda uskoo suosion salaisuuden piilevän siinä, että on paljon hänenlaisiaan äitejä, joista tyyli ei ole ikäkysymys. –Yrityksestä on tullut minulle kolmas lapseni tyttärieni Elodien ja Annabellen ohella. Minusta on hienoa seurata niin lasteni kuin yritykseni kasvua ja kehitystä, Linda sanoo. Insipiraatiota uusiin hauskoihin tuotteisiin hän kertoo saavansa niin muotilehdistä, Tukholman kaduilta kuin ihan jokapäiväisestä arkielämästä.

–Nelihenkisen perheemme koti sijaitsee Tukholman eteläosassa, noin vartin päässä keskustasta. Valkoiseksi sisustetusta kodistamme on tullut minulle tärkeä rauhoittumis- ja ideoimispaikka. Elodie Details -sisustustuotteita löytyy tietysti myös suunnittelijan omansa kodista. – StoreMyStuff-säilytyskoreja meillä on joka huoneessa!

Oivaltavuus iloomme

Elodie Detailsin laajaan tuotevalikoimaan kuuluu muun muassa värikkäitä ja mielikuvitusrikkaita tutteja, tuttiremmejä, ruokalappuja, lastentarvikkeita sekä laukkuja ja sisustustuotteita – viimeksi mainittuja myös äideille. Pohjoismaissa myydään tietysti paljon lämpimiä ja käytännöllisiä vaunupusseja. Pikkuesineistä vauvojen suosituimpia varusteita ovat veikeät tuttiklipsit, joiden avulla tutin voi kiinnittää vaikkapa lapsen hihaan.

Uusista tuotteistamme siivekkeellinen syöttölappu on fantastinen. Se on hieno esimerkki siitä, miten arkinen tuote voi olla kaunis ja muodikas.

Lisätietoa www.elodiedetails.com

Teksti Sara Lindström Kuvat Elodie Details