Hoitavat kauneusunet joka yö

Elizabeth Ardenin uuden Eight Hour® Cream Skin Protectant Nighttime Miracle Moisturizer -yövoiteen käytöllä luvataan kauniin levänneet kasvot, vaikkei unta ehtisi saada kahdeksaa tuntia.

8h

Testiviikkoni oli voiteen kannalta mitä parhain. Stressiä ja huonosti nukuttuja öitä piisasi työvuoren ja kolmen sairastavan lapsen kanssa.

Pidän laventelintuoksusta enemmän ajatuksen tasolla kuin käytännössä. Siksi huomasin pohtivani jo ennen purnukan avaamista miltä lääkemäisen Eight Hour Creamin ja laventelintuoksun yhdistelmä tuoksuisi.
Kun illalla hieroin hyväntuoksuista voidetta kasvoilleni muistin tuon ajatukseni. Täytyi ihan tarkistaa että muistinko lukeneeni laventelista juuri tämän tuotteen kohdalla. Kyllä! Tuoksu on ihanan mieto. Voide on paksua ja pehmeää. Ja riittoisaa.

Ensimmäisen yön jälkeen kasvojen iho tuntui samalta kuin yksivuotiaan taaperoni posket, uskomatonta! Pyysin muitakin perheenjäseniäni todistamaan ja ihmettelemään tätä. Ensimmäisen päivän jälkeen osasin ihmetellä vain ihoni pehmeyttä.

Toisena ja kolmantena oma peilikuvani näytti virkeämmältä kuin oloni tuntui.

Eight Hour® Cream Skin Protectant Nighttime Miracle Moisturizer,
43 €/50 ml, Elizabeth Arden. www.elizabetharden.com

Teksti ja kuva Pia Hollo