Reaktiiviset otsavalaisimet ovat olleet suosittuja kilpaurheilijoiden joukossa, mutta nyt ne ovat päässeet myös kuluttajien suosioon.

Petzl on lanseerannut uuden reaktiivisen otsavalaisimen, Naon, joka on seuraaja vuonna 2012 kehitetylle Nao:lle. Uusi Nao mahdollistaa urheilun niin pimeässä kuin päivänvalossa, sillä sen suorituskykyä on parannettu. Valo on visuaalisesti miellyttävämpi ja se saavuttaa suuremman kirkkauden. Paloaika on pidempi, noin kuudesta kahteentoista tuntiin, riippuen asetuksista. Lisäksi laite on pieni ja kevyt huolimatta parannuksista.

Nao -valaisimen käyttö on perin monipuolista. Sitä voi käyttää huoletta pimeydestä ja kylmyydestä piittaamatta – laite kestää jopa -30˚C –asteen paukkupakkaset.
Nimi sopii laitteelle kuin nenä päähän, sillä kiinaksi Nao tarkoittaa aivoja – toimiihan otsavalaisin kuin ajatus. Valaisinta ei tarvitse säätää käsin, koska laitteen sensori reagoi ympäristöön ja säätää sen automaattisesti ideaaliseksi. Tämä mahdollistaa täyden keskittymisen urheilusuoritukseen ja antaa käyttäjän nauttia maastossa.

Jos haluat valaista lenkkipolkusi syksyn hämärässä, suuntaa hankkimaan oma otsavalaisimesi hyvin varustettuihin urheilu-, retkeily- tai vapaa-ajan myymälöihin.

Suositushinta: 199 €

Petzl_Nao_hiihtofiilis_c_Tony_Lamiche

 

Teksti Sanna Kilpinen, kuvat valmistajalta