Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksen maksuton keräysauto kiertää ensimmäistä kertaa Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kirkkonummen asuinalueilla. Syyskuusta joulukuuhun kiertävään autoon voi lahjoittaa tarpeettomaksi jäänyttä ehjää ja hyväkuntoista pientavaraa, kuten astioita, kenkiä, kirjoja, mattoja, koristeita, harrastusvälineitä ja polkupyöriä.

Kierrätetty tavara löytää uuden kodin

Vuosittain lähes kolme miljoonaa tavaraa saa uuden kodin Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksen myymälöiden kautta. Miljoona tavaraa jaetaan myymälöiden ilmaisosastoilta. Käyttökelpoisilla kierrätystavaroilla on kysyntää erityisesti syksyisin, kun moni opiskelija muuttaa ensimmäiseen omaan asuntoonsa. Näin keräysautoon lahjoitetut tavarat saavat uuden kodin pölyisen kaapinpohjan tai kaatopaikan sijasta.

Tavaralahjoitukset mahdollistavat Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksen toiminnan, kuten ympäristötyön ja pitkäaikaistyöttömien työllistämisen.
Keräysauto kiertää Helsingissä 31.8.–6.10., Espoossa 7.10.–4.11., Vantaalla 5.–30.11. ja Kirkkonummella 1.–4.12.2015.
Kaikki pysähtymispaikat ja -ajat löytyvät osoitteesta www.kierratyskeskus.fi

Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus avasi kauan kaivatun verkkokaupan

Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus avasi käytettyjen tavaroiden verkkokaupan osoitteessa kauppa.kierratyskeskus.fi. Verkkokaupan ansiosta Kierrätyskeskuksen aarteet ovat nyt saatavilla koko Suomessa.

Kuva Joonas Lumpeinen