Sporttiset tunnit

Viime viikon keskiviikkona toimitukselle avautui mahdollisuus päästä testaamaan Björn Borgin tässä kuussa lanseerattavia Performance Underwear -urheilualusvaatteita Sports Hour -tilaisuuteen.

Kutsusta saattoi päätellä että sporttista menoa olisi luvassa, mutta mitään sen enempää ei paljastettu.

Marssin säänkestävissä varusteissa PR-toimisto Polhemiiin jossa osallistujille jaettiin kevyeen liikuntaan sopivat sporttiliivit ja
hipsterit. Setti oli mielestäni kivan näköinen joten puin sen innoissani päälle.

Pinkissä tiimissä

Meidät jaettiin väriryhmiin jonka jälkeen saimme kirjekuoret ja kello lähti käyntiin…
Kuoressa oli vinkki paikasta jonne ryhmämme tulisi ensimmäiseksi suunnata. Pinkaisimme juoksuun ja avasimme kuoren vasta ulkona jotta saimme etumatkaa. Taisimme juosta koko matkan ensimmäiselle rastille Vanhan kirkonpuistoon.

Ykkösrastilla tehtävänä oli sovitella vuorotellen avaimia lukkoihin ja saada näin rekkiin lukitut alusvaatteet irti. Avaimia oli tietysti jättikokoinen kulhollinen…

BB_160824_HAJ_6495
Kuva Henri Juvonen

BB_160824_HAJ_6461
Kuva Henri Juvonen

IMG_1078

Seuraavaksi selvitettiin kakkosrastin paikka Esplanadin puistosta ja juostiin huristelemaan Segwayllä. Ihan mielettömän hauska kokemus! Ymmärrän nyt hyvin miksi lapset näitä hinkuvat. Tähän jää koukkuun! Hyvä että oli kypärät!

 

BB_160824_HAJ_6431
Kuva Henri Juvonen

Kolmannella rastilla päästiin leikkimään salapoliiseja Escape roomiin.
Näitä arvoituksia ratkomaan kannattaa muuten ottaa huumorilla varustettua seuraa. Tätä kokemusta jälkeenpäin muistellessa saatiin ehdottomasti koko viikon parhaimmat naurut.

Sitten käytiin sporttailemassa Merikadun nurtsilla vielä pieni rata ennen loppuhuipennusta eli suppailua.
Oli ensikertalaisten hyvää tuuria että merellä oli täysi pläkä.

Perehdytys Hernesaaren rannassa oli lyhyt ja ytimekäs. Vilukissakin pärjäsi vedessä mainiosti!

Ensin meloin polvillani  ja sitten innostuin seisomaan kunnes moottoriveneen aallot palauttivat takaisin tasoluokkani mukaiseen asentoon. Puolituntisen session jälkeen melominen tuntui hyvällä tavalla reisissä. Tätä pitää ehdottomasti kokeilla pian uudestaan.

BB_160824_HAJ_6760
Kuva Henri Juvonen

Mikä olisikaan ollut parempi päätös ”amazing racelle” kuin Löylyn lauteet.
No miltä ne uudet Performance Underwear -alusvaatteet sitten tuntuivat?
Sporttitoppi oli, ja sen kuuluukin olla tiukka. Tämän huomasi oikeastaan ainoastaan päälle pukiessa. Koko vastasi normaalia kun taas housukoot olivat reilua mitoitusta. Koko setti oli sen verran miellyttävä päällä että alusvaatteet tavallaan unohtuivat.

Kaikkien malliston tuotteiden kankaan materiaali siirtää kosteuden pois iholta. Plussa oli että toppimaisten liivien toppaukset ovat irrotettavat. Housuissa erityistä plussaa sai saumaamattomuus. Silmiä taas miellyttivät verkkomaiset yksityiskohdat.Nämä pääsetvät heti jatkokäyttöön!

FullSizeRender (3)

Vauhdikasta viikonloppua!
xxx -Pia